Floratech

Produkt INCI / Substancja Opis 
Florabeads® Jojoba 28/60 Jojoba EstersTwarde, gładkie, luźne kuleczki w wielu kolorach
Florabeads® Jojoba 40/60 Jojoba EstersTwarde, gładkie, luźne kuleczki dostępne w wielu kolorach
Florabeads® Jojoba 60/100 Jojoba EstersTwarde, gładkie, luźne, kuleczki w kolorze naturalnym
Florabeads® CarnaubaCarnauba WaxTwarde, gładkie, luźne kuleczki dostępne w kolorze naturalnym
Florabeads® Rice Bran WaxOryza SativaTwarde, luźne kuleczki dostępne w kolorze naturalnym
Floraesters® 15Jojoba EstersTemperatura topnienia: 10-15°C
Floraesters® 20Jojoba EstersTemperatura topnienia: 42-48°C
Floraesters® 30Jojoba EstersTemperatura topnienia: 47-51°C
Floraesters® 60Jojoba EstersTemperatura topnienia: 56-60°C
Floraesters® 70Jojoba EstersTemperatura topnienia: 66-70°C
Floraesters® IPJIsopropyl Jojobate (and) Jojoba Alcohol (and) Jojoba EstersNiepowtarzalna zwilżalność pigmentów i właściwości wiążące, delikatne, suche odczucie
Floraesters® K-100 JojobaAqua (and) Hydrolysed Jojoba Esters (and) Jojoba EstersDobra substantywność, utrwalacz zapachów, nawilżanie skóry, pielęgnacja włosów
Floraesters® K-20W JojobaAqua (and) Hydrolysed Jojoba EstersDobra substantywność, utrwalacz zapachów, nawilżanie skóry, pielęgnacja włosów
Floralipids® Moringa ButterMoringa Oleifera Seed OilUnikalne masło, mniej natłuszczające niż masło Shea. Doskonały emolient.
Floralipids® Moringa OilMoringa Oleifera Seed OilOkluzyjny, naturalny emolient o dużej stabilności, pozostawiający na skórze/włosach miękką warstwę
Floramac® 10Ethyl MacadamiateSuchy emolient, podobny do silikonów, głęboka penetracja, poślizg
Floramac® Macadamia OilMacadamia Integrifolia Seed OilEleganckie wykończenie, efekt poduszki
Florapearls®Jojoba EstersEksfoliacja, dekoracja, różne kolory
Florasomes®Jojoba EstersMiękkie sfery z wosku jojoba z witaminą E dostępne w różnych rozmiarach i kolorach
Floraspheres®Jojoba EstersMiękkie sfery dostępne w różnych rozmiarach i kolorach
Florasun® 90Helianthus AnnuusDoskonała odporność na utlenianie, emolient, lubrykant, gładkie wykończenie
L22®Jojoba Oil/Macadamia Seed Oil Esters, Squalene, Phytosteryl Macadamiate, PhytosterolsBotaniczna baza naśladująca skład lipidów zdrowej 22-letniej skóry
Metabeads® Microwax 28/60Microcrystalline WaxTwarde, gładkie, luźne kuleczki dostępne w wielu kolorach
Metabeads® Microwax 40/60Microcrystalline WaxTwarde, gładkie, luźne kuleczki dostępne w wielu kolorach
Metapearls®PolyethyleneTwarde, gładkie, luźne kuleczki dostępne w wielu kolorach
Metasomes®Polyethylene (and) Petrolatum (and) Ethylhexyl PalmitateMiękkie sfery z witaminą E, dostępne w różnych kolorach
Metaspheres®Polyethylene (and) Petrolatum (and) Ethylhexyl PalmitateMiękkie sfery dostępne w różnych kolorach
Parabeads® Microcrystalline WaxTwarde, gładkie, luźne kuleczki dostępne w wielu kolorach